• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  52.094 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Den aktuella utvecklingen gällande coronaviruset (SARS-CoV-2) ställer alla företag över hela världen inför nya utmaningar. Vi vill gärna informera dig om den aktuella situationen hos Sportime.

Allas vår hälsa har högsta prioritet

Inte bara våra anställdas hälsa – utan också våra partners, kunders och leverantörers hälsa har högsta prioritet. Uppmärksamt följer vi aktuella rekommendationer från förbundsrepubliken Tysklands regering och från Robert Koch-institutet och omsätter omsorgsfullt deras rekommendationer i praktiken.


Vi finns här för dig!

Du kan nå vår kundservice till fullo som vanligt:
031-743 90 49
mail info@sportime.se

Vår webbshop finns till för dig 24 timmar om dygnet.  

 
 Distributionsservice

Vi gör vårt bästa möjliga för att kunna leverera alla beställningar så fort som möjligt och iaktta motsvarande leveranstider. På grund av den dynamiska utvecklingen kan det dock uppstå enskilda leveransförseningar, vilket vi beklagar. Ta för säkerhets skull med detta i beräkningen för dina planeringar.

Vad händer med redan gjorda beställningar om din anläggning helt plötsligt inte längre har öppet?
Vänligen kontakta vår kundservice om du efter att ha lämnat in en order inte längre skulle kunna ta emot varan. Vi kan då ställa om din leverans till en senare tidpunkt.


Produkternas tillgänglighet

Vi står i nära kontakt med våra leverantörer och producenter och ställer in oss på nya förutsättningar varje dag. I nuläget är en försörjning med varor säkrad. Vi ber om förståelse för att vi i nuvarande informationsläge därutöver inte kan göra några bindande uttalanden om medellånga eller långsiktiga konsekvenser.

Kontakta oss gärna om du har fler frågor. Vi står till ditt förfogande när som helst. Sköt om er alla så länge och ta hand om er och er omgivning.
Vi är säkra på att vi gemensamt klarar denna specialsituation.

Ditt Sportime-team
(den 03 april 2020)