• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  37547 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Lekbollar & terapibollar

Lekbollar och terapibollar i stort urval

Lekbollar för bollbad i en inomhuspark eller terapibollar som används terapeutiskt på sjukhus och mottagningar: beställ enkelt och bekvämt hemifrån i Sport-Thiemes onlineshop. Om det gäller äldreboende, skolor eller dagis: Ett stort sortiment på övningsbollar och färgglada bollar för att förbättra motorik och perception väntar på dig. Du kan välja bland lekbollar för klassiska övningar i att fånga och kasta eller bland terapibollar för fysioterapi och rehabilitering.
Filter
Filter

Lekbollar och terapibollar.
Lekbollarna finns i alla möjliga olika färger, former och storlekar. Det kan vara enkla enfärgade bollar eller i många glada färger. Det är roligt med bollar både på fritiden liksom när du idrottar. Reaktionsbollar och andra roliga bollar passar även i idrottsträning. Med sina oberäkneliga flygbanor kompletterar de reaktionsträningen i många bollgrenar. Vattenbombsbollar med sina glada färger är alltid mycket roliga att leka med i vatten. De är mycket mjuka och suger sig fulla med vatten. Extra omtyckta är våra små terapibollar med haptisk yta. De drar till sig mycket uppmärksamhet och kan motivera till många olika taktila övningar. Att gripa och känna blir till en upplevelse tack vare bollar.

Lekbollar och terapibollar.
Stora terapibollar som från Togu passar till olika terapi- och rehabiliteringsgrenar. Om det gäller träning för rörlighet i händer, armar eller ben: En terapiboll är en perfekt partner för din ergoterapi & Co. Använd den som en boll att öva koordination med eller som en antistressboll att slappna av med. Mindre terapibollar för spädbarn eller barn har olika ytor: piggbollar, stickiga bollar och trådbollar har en speciell yta som stimulerar den haptiska perceptionen på händer och fötter. Beställ redan i dag dina nya lekbollar och terapibollar i Sport-Thiemes onlineshop.