• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Mjuka skumgummibollar

Mjuka skumgummibollar för sport & terapi

Mjuka skumgummibollar passar alldeles utmärkt till gymnastik och terapi och underlättar för barn att lära sig nya bollsporter. Hos Sport-Thieme hittar du ett stort sortiment på mjuka skumgummibollar i olika storlekar och utföranden för olika idrottsgrenar.
Filter
Filter

Barnens favoritbollar är mjuka skumgummibollar

Om det gäller handboll, fotboll eller volleyboll: Mjuka skumgummibollar är mycket omtyckta framför allt i nybörjarträning med barn. En mjuk boll tar hos barn bort rädslan för skador så att de snabbt kan lära sig nya tekniker och får mer självförtroende. Därför att barn genast märker att en mjuk skumgummiboll inte gör ont, även om man sparkar hårt på den eller man får den på näsan någon gång. Då kan du koncentrera dig helt och fullt på övningsförloppet. Även i gymnastikgrupper, i terapin eller inom idrott för människor med funktionshinder är mjuka skumgummibollar ett omtyckt hjälpmedel.

Mjuka skumgummibollar för olika idrottsgrenar

Allt efter idrottsgren kan mjuka skumgummibollar i olika storlekar och utföranden rekommenderas. En mjukisfotboll är till storlek och studsbeteende anpassad till traditionella fotbollar. En mjukishandboll är perfekt för att öva kast och att fånga med för barn. Fingerslag och baggerslag lär sig de små idrottsmännen allra bäst med en mjukisvolleyboll. Om du vill titta på de olika bolltyperna och ta dem i handen kan vi rekommendera vårt Sport-Thiemes testpaket, som innehåller mjuka skumgummibollar av olika sorter.