• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  52.109 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Volleybollar

Volleybollar och vollebollsset

Volleybollar för volleyboll inomhus och till beachvolleyboll kan du beställa i Sport-Thiemes onlineshop. Förutom de officiella tävlingsmatchbollarna från Mikasa hittar du högvärdiga volleybollar från Molton, Conti och andra märkesproducenter till din idrottsklubb, skola eller din fritidssport. För nybörjare och för träning med barn passar volleybollar av skumgummi.
Filter
Filter

Volleybollar för idrottsklubbar, skola & fritid
Volleyboll är en omtyckt lagsport som också är utbredd som fritidssport. Förutom klassisk volleyboll inomhus har under senare år beachvolleyboll etablerat sig som en trendig sportgren. I varianten på sand spelar bara två spelare i varje lag mot varandra med något anpassade regler på en mindre plan (8 x 8 m). Volleyboll inomhus spelas däremot med sex spelare i varje lag på en plan på 9 x 9 m. För båda matchtyperna är näthöjden densamma men varierar allt efter om dam-, herr- eller mixade lag spelar mot varandra.

Volleybollar för inomhus och på sand
Beachvolleybollar är med ett omfång på 67 cm minimalt större än volleybollar för inomhus och har ett mindre innertryck. De är gjorda av vattenavvisande material så att bollarna också kan stå emot regnskurar och inte går sönder på en gång om de flyger in i sjön en gång. Volleybollar för inomhus har ett omfång på 65-67 cm och väger 260-280 g. Den officiella matchbollen för Olympiska spelen 2012 från Mikasa har en ny sorts Dimple-yta som ger ännu bättre flygegenskaper.