• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39814 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Erbjudande

Extraerbjudanden – idrottsartiklar till förmånliga priser

Passa på alla fyndjägare! – Hos Sport-Thieme hittar du extraerbjudanden på högvärdiga produkter – från reducerade konditions- och kardioredskap, toppaktuella tränings- och VM-bollar fram till omtyckta lekredskap för utomhus och trampoliner: Inom våra reaprodukter kan skolor, föreningar och privatkunder hitta intressanta erbjudanden till attraktiva priser.
Filter(1)
Filter(1)
Extraerbjudanden – otroliga rabatter och fina fynd
Vår och höst presenterar tillverkare som Adidas, Erima, Speedo, Arena och Co sitt nya sortiment. Även Sport-Thieme tömmer sitt lager och erbjuder dig dessa högvärdiga märkesartiklar till oslagbara extrapriser. På vårt omfattande reaområde hittar du också kardio-, styrke- och konditionsredskap samt alla tillbehör för idrottsundervisning och föreningsträning. Vårt tips: Spara med set – om det gäller bordtennis, innebandy, simning eller fitness.

Bästa kundservice – även för extraerbjudanden
Dra nytta av den exklusiva Sport-Thieme-servicen på rean: Du kan få ditt paket med reducerade idrotts- och fritidsartiklar skickat till din önskeadress och du kan i lugn och ro prova allt. Om det skulle vara en artikel som du inte tycker om eller om storleken inte skulle passa kan du inom returtiden skicka tillbaka den till oss. Dra nytta av vårt stora sortiment på extraerbjudanden och beställ helt bekvämt hos Sport-Thieme på webben.