• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39814 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Fitnessredskap

Fitness på gym och hemma

I Sport-Thiemes Fitnesshop kan du få allt för din konditionsträning på gym eller hemma. Om det är hantlar, motståndsband, stepbrädor, crosstrainers eller en hel redskapsutrustning. I vårt stora sortiment hittar du högvärdiga konditionsredskap från märkesproducenter, från små hjälpmedel till en hel inredning för ett gym.
Filter
Kategorie
Trender & ämnen
Varumärken
Pris
Typ av produkt
Du kanske också är intresserad av:
Close
Filter
Kategorie
Varumärken
Pris
Typ av produkt
Du kanske också är intresserad av:
Close

Fitness på gym och hemma
Fitness är en hälsosam kroppskänsla, lika viktig som att äta och sova. Regelbunden uthållighetsträning håller hela hjärt- och blodomloppet i gång och påskyndar fettförbränningen. Målinriktad styrketräning ger dig inte bara en uppstramad mage eller en snygg rumpa utan kan också förebygga besvär som ryggont. Om du nu hellre tränar på ett gym eller hemma, om du letar redskap för fysioterapi eller till och med vill inreda ett komplett gym: Hos Sport-Thieme hittar du alltid passande utrustning.

Så här hittar du rätta gymredskap
Redskap för styrka och kondition i Sport-Thiemes katalog är allt efter användning olika märkta. Redskap som är perfekt lämpade att användas till träning hemma, känner du igen på att de är märkta med "Heimsport" (hemträning). Sport-Thieme har ett stort sortiment av högvärdiga hemtränare från märkesproducenter som Kettler, Brembshey, Reebok & Co. Under rubriken "Semiprofessionell" (för halvproffs) hittar du redskap som kan rekommenderas för hotell, idrottsklubbar eller privatkunder med högre anspråk. För att inreda gym eller en terapipraktik passar redskap som är märkta med "Professionell" (för proffs).