• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39814 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Hantlar

Hantlar & och vikter för fitnessträning

Hantlar och passande vikter för hantel- och skivstångsträning hör till grundutrustningen i styrketräning och är ytterst omtyckt. Det gör det samma om det gäller skivstänger skivstänger, hantlar, aerobicshantlar eller omfångsrika hantelset, hos Sport-Thieme hittar du ett stort sortiment på olika viktklasser för gymmet eller hemmet. Helt trendriktigt är workout med skivstänger: Du stärker alla muskelgrupper, förbättrar din styrkekondition och förbränner en hel mängd med kalorier.
Filter
Filter

Hantlar för styrketräning & fitness

Att träna med hantlar stärker målinriktat enskilda muskler och är bra för en allmän kondition. För aerobics- och gymnastiktimmar har skivhantlar och aerobicshantlar med plastöverdrag visat sig fungera bra. De ligger bra i handen och ökar intensiteten i varje enskild fitnessövning. Aerobicshantlar finns i olika viktklasser. Den lättaste varianten väger bara precis 0,5 kg, det tyngsta utförandet ligger mestadels på 10 kg. För styrketräning upp till en belastning på 30 kg rekommenderar vi hantlar med gjutjärnsskivor. Du kan välja mellan hantlar där skivorna sitter fastsvetsade eller korta stänger med utbytbara vikter. Särskilt omtyckta är kromhantlar eller den klassiska färgen svart i gjutjärn. För en bullerfattig muskelträning på ett gym rekommenderar vi en hantel med skivor av gummi. Ytterligare en fördel: Materialet håller länge och är korrosionsbeständigt

Hantelträning med fina varumärken

Spana nu igenom vårt stora sortiment på hantlar från kända varumärken. Hantelutrustning, hantelbänkar och träningsbänkar kan du beställa bekvämt hemifrån. Vi leverar allt till dig från små hantlar till stora hantelset, det gör det samma om det är till en idrottsklubb, en mottagning eller till ett gym. Om det rör sig om styrketräning med enhandshantlar som kettlebell, aerobicshantlar eller styrketräning med skivstänger som hålls med båda händerna, curlstång eller vibrationshantlar: Övningar med hantlar & Co. kan utföras hemma i ett träningsrum eller till och med i vardagsrummet. Vårt tips för kurser: Praktiska hantelställningar är en perfekt träningshjälp: En bra översikt över vilka vikter som står till buds gör det möjligt för en deltagare att snabbt se alla hantlar.