• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  52.094 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Hopprep

Hopprep ett och ett eller på rulle

Hos Sport-Thieme hittar du ett stort urval av hopprep för olika användningar i natur- eller konstfibrer, i olika färger och längder. Hopprep gör det möjligt att med litet ansträngning genomföra en effektiv fitnessträning. Eftersom nästan alla muskler i kroppen måste medarbeta, är rephoppning ytterst verksamt för hela kroppens välbefinnande. För gymnastik och dans är hopprep också ett omtyckt handredskap.
Filter
Filter

Hopprep för fitness & träning

Att hoppa hopprep är en billig och okomplicerad möjlighet hur du med bara litet ansträngning kan hålla dig i form. Med rephoppning tränar du kondition och koordinaition och påskyndar fettförbränningen. Din fördel är att du kan ta med dig hopprep överallt och du kan alltid – både inom- och utomhus – lägga in en liten träningsenhet. Även som uppvärmningsprogram före andra idrottsgrenar är rephoppning mycket omtyckt. I allmän gymnastik och dans eller för rytmisk gymnastik är hopprep ett viktigt handredskap för en anspråksfull koreografi.

Hopprep i olika utföranden

Hopprep finns i många olika utföranden. För rytmisk gymnastik används flätade hopprep som motsvarar internationell tävlingsstandard. Mycket effektiva för fitness och träning är s.k. speed ropes. De är gjorda av elastiskt PVC-band, vilket gör det möjligt att svänga dem extra snabbt med liten kraftansträngning. En ny sorts hopprep är "beaded ropes". De har påträdda syntetpärlor så att hopprepet blir tyngre, flyger långsammare och avger rytmiska ljud när det träffar golvet. Framför allt för akrobatiska övningar och showuppträdanden är dessa beaded ropes mycket omtyckta. För idag, i morgon börjar träningen: Hopprep av Sportime.se