• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  52.094 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Motståndsband

Träningsband för en målinriktad muskeluppbyggnad

Motståndsband passar alldeles utomordentligt bra till en muskelträning som skonar lederna. Sport-Thieme erbjuder ett stort sortiment av olika tubes, teraband (gummiband) & Co. i olika storlekar och styrkor. Vilket utförande som är perfekt för dina behov, kan du se i informationerna på motsvarande sidor i vår katalog.
Filter
Filter

Motståndsband för sport och rehabilitering

På fitnesskurser och inom fysioterapin har motståndsband sedan länge en fast plats bland standardredskapen. Teraband och tubes möjliggör många olika träningsvarianter och syftar till att målinriktat stärka enskilda muskelgrupper. Även till stretchning kan ett motståndsband vara ett effektivt hjälpmedel. Motståndsband har den stora fördelen att när du tränar kan du styra intensitet och ansträngning variabelt. Allt efter hur långt och hur stark ett motståndsband är, men också beroende på hur du greppar bandet kan du träna mer eller mindre intensivt.

Tubes, teraband & Co.

Det finns motståndsband med olika starkt motstånd som har olika färger allt efter svårighetsgrad. Teraband - av gummi - kan du få i ett helt stycke på rulle hos Sport-Thieme. På det viset kan du helt efter eget behov klippa till banden i olika längder. Tubes finns i fasta längder, färdiga i förväg. I motsats till teraband har du här handtag i ändarna. Även för vattengympa hittar du speciellt lämpliga motståndsband hos Sport-Thieme.