• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Pilates

Pilates Shop: allt för din träning

Hos Sportime hittar du alla viktiga hjälpmedel för pilatesövningar som bollar, rullar, band, ringar eller balanskuddar. Pilates är en mjuk kroppsträning som framför allt stärker den djupa bålmuskulaturen. Pilatesövningar utför man långsamt, flytande i följd med andningen. En medveten andning bidrar till att lösa förpänningar och bygga upp ett positivt kroppsmedvetande.
Pilates för buy allt här: sportime.se
Filter
Filter

Pilates Shop: allt för den effektiva pilates

Pilates har under de gångna åren utvecklats till en spatrend och får i dag inte fattas i kursprogrammet på något gym. En holistisk kroppsträning, dvs. en träning med helhetssyn, leder till en förbättrad kroppshållning, hjälper vid ryggont och passar också som muskeluppbyggnad i en rehabilitering. Pilates koncentrerar sig framför allt på den djupa bålmuskulaturen och bäckenbottenträning. Alla övningar utförs genom att det så kallade powerhuset aktiveras. Powerhuset betecknar den stabila kroppsmedelpunkten som uppstår när man suger in de djupa magmusklerna och bäckenbotten från blygdbenet till bröstbenet.

Hjälpmedel för pilates

Pilatesinandning sker genom näsan in i bröstkorgen och när du andas ut genom munnen aktiverar du powerhuset. Till många övningar används en pilatesboll som hjälpmedel. Även en pilatesrulle och -ringar ger mångsidiga träningsmöjligheter för att aktivera de djupare liggande musklerna. Ett pilatesband är till fördel i många stretchövningar.
Pilates är en mild men efeektives träning.Börja nu med sportime.se