• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Steppbrädor

Våra steppbrädor – förena nytta med nöje

Steppbrädor gör din aerobicsträning mycket framgångsrik. Med ett dynamiskt upp och ner till en rytmisk, häftig musik och omväxlande koreografi blir du garanterat på bra humör. En passande steppbräda kan du snabbt och okomplicerat beställa hos Sport-Thieme. Gummifötter till steppbrädor kan du få hos Sport-Thieme som reservdelar.
Steppbrädor för gym och hemmet
Att få igång blodcirkulationen ordentligt, att ta ut sig ordentligt och samtidigt träna alla muskelgrupper ordentligt: Det kan du göra med stepperobics. Ensam hemma är det visserligen också roligt på en steppbräda men ännu roligare blir det ändå i en grupp med härligt eggande musik. Allt efter inriktning på kurstimmen ligger tyngdpunkten mer på kondition eller styrka. Även stretch- och avslappningsövningar kan man göra med en steppbräda.

Det här är viktigt för en steppbräda
Det viktigaste hjälpmedlet för en hälsosam, skadefri träning är passande steppbrädor. De bör ha en halksäker yta, bra dämpning och stå stadigt. Steppbrädor med höjdinställning kan användas extra mångsidigt. Ett högre steg ökar intensiteten. Även för många stretchövningar kan en högre inställning vara av betydelse. Ännu mer träningsmöjligheter erbjuder steppbrädor som Reebok-deck, där en del av brädan kan fällas uppåt. Så förvandlar du steppbrädor till en sned bänk.