• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  52.065 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Styrketräning

Styrkeutrustning och multigym

Styrkeutrutrustning ger en effektiv styrke- och fitnessträning och stödjer muskeluppbyggnaden i en rehabiliteringsfas. Sport-Thieme erbjuder en högvärdig utrustning för styrketräning hemma, på ett gym eller på fysioterapin, om det nun handlar om ryggsträckare, benpress, bicepsbänk eller ett komplett multigym. Hos Sport-Thieme hittar du enskilda styrkeredskap samt flerdelade multigym och kompletta styrkecirklar.
Filter
Filter

Styrkeutrustnng för effektiv styrketräning
Styrketräning kan ha många olika målsättningar: från bodybuilding till en allmän stegring av fitnessnivån. Ofta står också en målinriktad förbättring av bestämda muskelgrupper av hälsoskäl i förgrunden. Speciellt viktigt är det att stärka bålmuskulaturen för att bekämpa och förebygga värk i ryggen. Styrkeredskap hjälper då till att göra styrketräningen effektivare och att kunna genomföra den. För att undvika skador och felaktiga belastningar är det absolut nödvändigt att du i förväg informerar dig om att redskapen ställs in rätt och att övningarna utförs korrekt. Många styrkeredskap för hemmet levereras också med träningsvideo.

Styrkecirklar och multigym
Cirklar består av många styrkeredskap i ett sparpaket och är en prisvärd lösning när du vill inreda ett fitnessrum. Ett multigym kombinerar olika övningar i ett styrkesystem och passar därför bra som en platsbesparande lösning för hemmet eller i mindre utrymmen. Ofta består ett multigym av en benpress, benlyft, en dragstation och en butterfly samt ytterligare styrkeredskap.