• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  37547 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Vibrationsstavar

Vibrationsstavar – perfekt för din fitnessträning

Vibrationsstavar är perfekta för en hälsosam styrke-, konditions- och koordinationsträning och aktiverar samtidigt även de djupare liggande musklerna. Det hjälper till att stabilisera kroppshållningen och stärka bålmuskulaturen. Sport-Thieme kan erbjuda högvärdiga vibrationsstavar som Flexibar eller Bioswing i olika utföranden. I vår shop hittar du också många övningsböcker och tränings-dvd:er för vibrationsstavar.
Vibrationsstavar: hälsomedveten styrke- och konditionsträning
Träning med vibrationsstav har en fast plats på kursprogrammet på gymmen och i idrottsföreningarna. Men även hemma eller ute på en gräsmatta kan du träna effektivt med vibrationsstavar. Du håller staven i handen och med små impulser får du den till att vibrera. Du kan göra olika övningar i stående, sittande eller i liggande medan du håller vibrationsstaven i rörelse. Av vibrationerna aktiveras och tränas även de djupare liggande muskelpartierna. Vibrationsstavar gör det möjligt att på detta sätt få en hälsomedveten styrke- och konditionsträning.

Flexibar, Bioswing & Co.
Högvärdiga vibrationsstavar som de originala Flexibars kan du få hos Sport-Thieme även som prisvärda föreningsset för din idrottsklubb eller ditt gym. Ett set innehåller 15 st. Flexibars, en praktisk transportväska samt tränings-dvd:er. Även passande ställningar och upphängningsutrustning för vibrationsstavar kan du beställa hos Sport-Thieme. Extra hälsoinriktat tränar du med Bioswing-vibrationsstaven från Arzt Vitality. På den staven kan man steglöst ställa in vibrationsmotståndet. I handtaget finns dämpningskomponenter som avlastar lederna.