• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  52.065 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Fitnessträning med småredskap


Fitnessträning med småredskap

Vill du träna effektivt men inte med stora styrke- eller kardioredskap? Eller letar du efter små träningsredskap för hemma som du flexibelt kan träna styrka och rörlighet med? Då är du på precis rätt plats här! Vi vet att en effektiv träning kan få superfina resultat även med småredskap! Beställ redan i dag ett optimalt småredskap åt dig för din fitnessträning och starta i morgon med ditt personliga träningsprogram.

Sport-Thieme Gummiband Performer, set med 5 st. »

Håll dig i trim
 • Stärker ben- och höftmuskler
 • Slät, mjuk yta
 • Finns i olika utföranden
5 st. i set från 189:-

mer info »

Sport-Thieme
Filter
Filter

Småredskap: så mångsidiga som dina anspråk på din sport!
Småredskap för fitnessträning har den fördelen att de är extra flexibla och tar bara liten plats. Ändå kommer inte funktionaliteten till korta: Det finns många fitnessövningar med små träningsredskap som snabbt ger mycket bra resultat. Många professionella idrottare tycker att fitnessträning med småredskap är allra bäst eftersom du helt målinriktat stimulerar hela muskelgrupper. Allra mest omtyckta är övningar för stretching och styrketräning.

Träna med småredskap: Långtråkigt? Aldrig!
Den som tror att fitnessträning med småredskap bara handlar om hantlar, misstar sig grundligt. Vid de här laget har idrottsindustrin anammat megatrenden ”flexibel träning: alltid och överallt” och utvecklat högvärdiga produkter av innovativa material. 
Spana efter småredskap för balansträning, motståndsband, expandrar och naturligtvis vår klassiker: Pezzi-bollarna! Håll dig i trim med rolig träning!

Fitnessträning: lika flexibel som du är!
Många kunder frågar oss hur de på bästa sätt ska kunna träna när de är på resande fot och inte vill vara utan sin sport, t.ex. på affärsresor eller på semestern. Nästan ingen vill vara utan sina favoritövningar även om man inte kan träna på sitt gym. Vi råder då ofta till en fitnessträning med småredskap. Ofta har de här nyttiga, sportsliga små hjälpredorna plats i vilken liten resväska som helst. Även människor som vill röra på sig och träna men som vill stanna hemma är tacksamma för denna träningsmöjlighet. Extra effektivt är i detta sammanhang att träna med den egna vikten, något som ofta används med småredskap. Starta ditt eget mobila gym med Sport-Thieme!