• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  50.340 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Fotbollsmål 7 Manna

Fotbollsmål för ungdom och tillbehör

Fotbollsmål för ungdom i en storlek på 5 x 2 meter, känd som 7-manna, kan du köpa prisvärt i Sport-Thiemes fotbollsbutik. Passande nät och markförankringar kan du beställa extra. På beträffande produktsidor om fotbollsmål för ungdom hittar du bland annat rekommendationer för nät. Eller bestäm dig för ett förmånligt set med fotbollsmål för ungdom, där målnät är inklusivt.

Fotbollsmål för ungdom: en fullträff för kommande förmågor
Fotboll begeistrar redan de allra minsta och är Tysklands klubbsport nummer ett. I många ollika åldersklasser kan pojkar och flickor träna i en idrottsförening och ställa upp i framåtsträvande tävlingar mot varandra. Redan barn under sju år spelar i tysk G-ungdom, juniorer upp till A-ungdom (U18/U19) är organiserade i intervaller på två år. Upp till B-ungdom är det tillåtet att spela med blandade lag av pojkar och flickor.

Ungdomsmål: robusta och vältsäkra
Fotbollsmål för ungdom är mindre än mål för vuxna och har en storlek på 5 x 2 meter, och känd som 7-manna. För yngre barn används också mindre målburar på 3 x 2 meter. Ungdomsmål måste vara stabila och klara av hård belastning. Extra robusta är modeller där ramen är helsvetsad. Se absolut till att målburen står säkert: En speciell antivältförankring eller markhylsor gör att ungdomsmålen inte kan välta omkull. Målnät är inkluderade i fotbollsset. Fotbollsmål 7-manna beställa billigt här!