• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  34.740 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Tidtagarur

Tidtagarur för träning och tävling

Det är absolut nödvändigt med Tidtagarur för alla idrottsgrenar där det handlar om exakta mätningar av hastighet. Just precis i tävlingar är det viktigt med en exakt mätning. När det alltså handlar om precision är ett proffsTidtagarur det rätta. Bestäm dig för ett analogt Tidtagarur eller ett digitalt Tidtagarur ─ hos Sportime hittar du ett stort sortiment med högvärdiga och exakta tidtagarur.
Filter
Filter

Tidtagarur för träning och tävling
På edra platser, färdiga, gå! Du kan välja mellan tidtagarur som du kan ställa upp, hänga upp, hänga om halsen, som armbandsur eller på fingret. Om det gäller simning, löpning, rodd eller cykling: stoppur för idrott visar exakt vem som är snabbast. Förutom enkla funktioner som start och stopp har moderna tidtagarur många fler funktioner. De mäter mellantider, räknar varv och banor eller hjälper dig att i träning dokumentera dina framsteg i respektive profil och förbättra dina tider. Högvärdiga digitala tidtagarur kan lagra omfattande data och jämföra resultat. Extra detaljerade utvärderingsmöjligheter har ett tidtagarur för datorn som kan anslutas till en dator via USB. Tidtagarur med integrerad skrivare, en så kallad printer, kan till och med skriva ut resultaten direkt på plats. Hos Sport-Thieme hittar du de klassiska och fortfarande mycket omtyckta mekaniska kronograferna. Naturligtvis kan du välja mellan en digital eller en analog variant av ett tidtagarur hos oss.

Vilket Tidtagarur ska jag köpa?
När det gäller att välja rätt stoppur rekommenderar vi att se till att det perfekt motsvarar dina behov. Vilka funktioner behöver du? För en individuell löpträning kan till exempel en enkel fingerklocka vara den bästa lösningen. Vill du alltid ha koll på hur mycket tid som är kvar? Då är ett digitalt timer-Tidtagarur med countdown-funktion rätt val. Tidtagarur för en simhall måste klara av vattenstänk. För väggmontering i en sporthall bör klockorna ha säkerhetsglas. Om det gäller för skolan eller friidrottsträning i en idrottsklubb: Vi har det rätta Tidtagaruret för dig ─ spana igenom det stora sortimentet i vår webbshop med Tidtagarur och jämför bekvämt alla mjukvarufunktioner. Förresten: Att byta batteri i ett Tidtagarur är mestadels mycket enklare än du tror. Beskrivningen ger dig fina tips om hur batterifacket kan öppnas. Vi rekommenderar att regelbundet byta batteri så att tidtagaruret håller mycket längre. Om du är simtränare eller idrottslärare: Beställ dina Tidtagarur nu här på webben! Vårt tips: Många funktioner för lite pengar ─ kolla efter vårt egna förmånliga Tidtagarursmärke från Sport-Thieme.