• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Friidrott

Friidrott - Idrottsutrustning i idrottsbutiken

Ett stort sortiment av friidrott för skolan, tävlingar och idrottsklubbar hittar du i Sport-Thiemes Friidrottsshop. Från redskap som kastbollar eller spjut till en fullständig utrustning för en idrottsplan som startbanor, skyddsnät för idrottsplanen, poängtavlor och stoppur. Vi har ett utbud på allt som du behöver för friidrott.
Filter
Filter

Friidrott Shop: Ett omfattande sortiment

Friidrott hör till skolidrottens fasta ämnen och även i en idrottsklubb är friidrott omtyckt av vuxna och barn. Redan små barn tycker om att mäta sig med varandra i olika tävlingar och i friidrottsträningen förbättrar de sina motoriska färdigheter. Friidrott passar perfekt ihop med barns rörelsebehov och ger dem möjlighet att rasa ut gemensamt med andra barn. I Sport-Thiemes shop har vi skapat en egen rubrik med Friidrott för barn, där du kan hitta lämpliga idrottsredskap just för de yngsta barnen.

Redskap för friidrott och utrustning för en idrottsplan

Sport-Thieme erbjuder högvärdiga idrottsredskap till alla klassiska kast-, hopp- och löpningsgrenar, exempelvis kastbollar och spjut samt kast- resp. stötredskap till kulstötning, slägg- och diskuskastning. Med en slungboll kan nybörjare perfekt träna rörelseförloppet i ett rotationskast. Inom hoppgrenarna räcker vårt sortiment från en komplett höjdhoppsanläggning till en ansatsplanka. I Sport-Thiemes Friidrottsshop hittar en löpare startblock, stafettpinnar, häckar och mycket mer. Dessutom kan du där beställa allt du behöver för din idrottspark och till tävlingar och naturligtvis en passande prispall för nästa friidrottstävling.