• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Fritidslekar/-spel

Fritidsspel för inom- och utomhus

Med fritidsspel som bordsfotboll, bordshockey eller biljard blir det extra roligt i klubbhuset eller på skolgården. I spelshoppen hos Sport-Thieme beställer du snabbt och prisvärt. Det stora sortimentet omfattar många returspel för hela familjen, lekar/spel för skolgården, utomhuslekar/-spel som kan användas i en trädgård, högvärdiga biljadbord och mycket mer.
Filter
Filter

Fritidsspel för inom- och utomhus

Att spela eller leka gemensamt och ha roligt, det är mottot när det gäller fritidsspel. Om det är med familjen, med goda vänner eller i en grupp på skolutflykt: Fritidsspel och lekar kan alla lära sig fort. Inga komplicerade regler eller svår teknik står i vägen. Alla kan genast vara med och nybörjare och avancerade har lika roligt. Det främjar sammanhållningen i grupp och stärker dessutom även den sociala kompetensen. När man har en gemensam bocciaturnering eller andra kastlekar, kan stora och små idrottare visa sin skicklighet. Vid ett hockey- eller fotbollsbord uppstår det alltid spänning och action.

Biljardbord, fotbollsbord & hockeybord

Fotbolls-, biljard- och hockeybord kan du få hos Sport-Thieme i olika utföranden. Exempelvis passar extra robusta modeller av väderbeständigt material till att användas utomhus. Fritidsspel som passar skolgårdar eller offentliga fritidsanläggningar är också i optimala fall skyddade mot vandalisering. För klubbhus och liknande finns det hos Sport-Thieme utvalda fritidsspel med myntinkast.