• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  37547 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Akrobatik & balans

Akrobatik & balans

I akrobatikshoppen från Sport-Thieme hittar du allt som små cirkuskonstnärer behöver för att få stor framgång. Om det gäller enhjulingar, akrobatikstegar eller olika balansredskap: Vi har passande artisttillbehör för skolor, barncirkus och sportbetonad akrobatik.
Filter
Filter

Akrobatik i barncirkus
Artistiska framföranden och akrobatik är inte bara en sportbetonad utmaning för barn utan hänför dem med sin egen magi. Att en gång själv få bli cirkuskonstnär och känna sig som en stjärna i manegen! Då utvecklar till och med sportlathundar plötsligt energi och engagerar sig totalt. Akrobatik i skolundervisningen har samtidigt en målsättning till: När barnen gemensamt tränar trick och konststycken, tränar de samtidigt sin sociala kompetens. Helt automatiskt lär sig de kommande artisterna hur viktigt det är att kommunicera med varandra, att lita på varandra och ta hänsyn till dem som är svagare. I Sport-Thiemes akrobatikshop hittar du passande utrustning för att genast kunna sätta i gång.

Artisttillbehör för skola och fritid
Ett omtyckt tillbehör för akrobatik i skolan eller i en barncirkus är balanseringsredskap av alla slag. På styltor och balanskulor kan de små artisterna träna sitt balanssinne. I Sport-Thiemes akrobatikshop hittar du styltor i olika storlekar och utföranden. Suveränt passar akrobatikstegar för konststycken i grupp. En riktig magnet för stora och små hobbycirkuskonstnärer är enhjulingar. Har du blivit nyfiken? Då kan du spana in en gång i vår akrobatikshop!