• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  37547 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Biljard

Biljard. Allt för den här precisionssporten

I Sport-Thiemes biljardshop hittar du allt vad du behöver: högvärdiga biljardbord för inom- och utomhus, biljardköer, biljardbollar och passande biljardtillbehör. Biljard är en precisionssport som garanterar ett långvarigt nöje - för vilken åldersgrupp som helst. Nybörjare klarar snabbt av de första stötarna, proffs kämpar i väl uttänkta matcher.

Var kvicktänkt så vinner du
Vem klarar av först att sänka ner sina bollar i hålen? Biljard motiverar starkt och är lika omtyckt av vuxna spelare som av små. Redan barn är ivriga på att bevisa sin förmåga med kö och bollar. Då märker de snart att det inte bara är skicklighet som gäller utan även att vara klipsk. Därför vinner bara den som kan beräkna infallsvinkel, reflektionsvinkel och den sträcka som bollen ska tillryggalägga. Med tiden har det uppstått ca 35 sorters biljard. De mest omtyckta är poolbiljard, snooker och carambole.

Biljardbord, biljardköer och tillbehör
Biljardtillbehör och biljardbord köper du bekvämt hos Sport-Thieme i webbshoppen. Där har vi samlat allt som du behöver för att göra en lyckad start. Allt efter användningsområde kan du välja mellan olika bordsmodeller för utom- eller inomhus. Även biljardköer erbjuder vi i olika utföranden, i trä eller brottsäkert fiberglas. Reservbollar, biljardkrita, dukar eller skruvläder hittar du under rubriken Biljardtillbehör.