• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  52.094 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Dart

Dart & darttillbehör för tävling och träning

Dart är ett omtyckt skicklighetsspel där kastskicklighet, träffsäkerhet och koncentrationsförmåga krävs. Om det är för professionella dartklubbar, fritidsanläggningar, inom gastronomin eller hemma: Hos Sport-Thieme hittar du högvärdiga darttavlor och märkespilar samt passande darttillbehör för tävlingar och träning.

Förbättra dina dartpoäng: röd bulle, trippel 20 & Co
I precisionssporten dart mäter sig dartspelare i träffsäkerhet och kastskicklighet. Varje spelare har tre pilar och försöker kasta dem så exakt som möjligt på bestämda fält på kasttavlan. Matcher som 301, 501 eller Cricket kräver regelbunden träning. Förbättra dina dartpoäng till exempel med olika övningsspel: Träffa i flera spel i samma ring eller en bestämd siffra. Hitta din passande utrustning i vår dartshop, både för proffs och fritidsspelare. Köp nu hos Sport-Thieme.

Dart: från pubspel till precisionssport
Visste du egentligen att dartsporten ursprungligen kommer från Storbritannien? Redan i början av 1900-talet genomfördes där de första tävlingarna. I dag är dartautomater riktiga publikmagneter också hos oss på fritids- och ungdomsanläggningar och är mer än bara en sport på puben. Dart är i dag en bekant precisionssport med nationella och internationella tävlingar på högsta nivå. Sport-Thieme erbjuder ett passande urval av dartutrustning: dartspetsar, flights, dartpilar eller darttavlor. Utrusta dig nu och låt själv pilarna flyga! Om det gäller en öppen turnering eller träning: Spana nu i Sport-Thiemes webbshop efter passande erbjudanden och informationer runt omkring omtyckta dartmärken.