• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39900 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Fotbollsbord

Fotbollsbord ger aktivitet och mycket nöje

Att spela bordsfotboll är ett snabbt spel med en liten boll för idrottsklubbar, fritidsanläggningar, matställen eller skolgårdar. Du kan välja mellan många olika bord: för inom- eller utomhus, med eller utan myntinkast. Hos Sport-Thieme hittar du utmärkta fotbollsbord för all användning. Även reservdelar som spelare, bollar eller glidlager för stänger kan du beställa i efterhand.
Filter
Filter

Fotbollsbord drar åt sig publik
Där det står fotbollsbord händer det alltid något. Om det är på utom- eller inomhusbad, ungdomsgårdar eller i ett uppehållsrum: Både barn och vuxna tycker det är lika roligt med det sällskapliga spelet vid fotbollsbordet. Här gäller snabba reaktioner, skicklighet, teknik och taktik. Då blir det ett garanterat omväxlingsrikt spelnöje, på alla nivåer. Det går lätt att börja med bordsfotboll och redan mindre barn eller nybörjare kan sätta i gång genast. Avancerade spelare tar poäng med en väl uttänkt taktik och bollakrobatik och utkämpar många spännande matcher i bordsfotbolls-turneringar. Bordsfotboll spelar man en mot en eller två mot två eller med speciella XL-fotbollsbord kan man till och med spela i fyrmannalag. Extra omtyckta är fotbollsbord från Garlando för tävlingar. Färgerna på borden räcker från klassisk trädesign till färggranna fotbollsbord för de små spelarna. Spela bordsfotboll kan du göra jämt och överallt.

Fotbollsbord för inom- & utomhusbruk
För en användning på offentliga anläggningar som i en skola passar extra stabila fotbollsbord av trä. Se till att väggarna är förstärkta, att spelytan är beständig mot repor och hänvisningar om att bordet tål starka påfrestningar. Perfekt för utomhus är ett fotbollsbord av väderbeständig polymerbetong eller termoplastisk konstharts. Modeller med glasplatta över spelytan förhindrar att bollarna försvinner och gör det svårare att fuska. Sådana varianter passar också alldeles utmärkt för inomhuslekplatser eller fritidsparker. Allt efter modell kan du också få fotbollsbord med myntinkast.