• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Air Track

Airtrack-bana: Träna gymnastik utan att vara rädd

Köp nu din nya airtrack-bana: och ha det roligt när du tränar med den här lyftfyllda mattan – säkert för alla och du behöver inte vara rädd! Om det är en stor airtrack-bana för gymnastik i en förening, i skolidrott eller en liten airtrack-bana för hemmabruk: På den här luftfyllda mattan tränar du säkert och behöver inte vara rädd! Vi har airtrack för barn, ungdom och för vuxna – ett måste för gymnastiksalar och aktivitetslokaler! Är du tränare eller lärare? Använd ditt nya airtrack som metodisk inlärningshjälp för din idrott, om det nu gäller en luftfylld matta för nybörjare, avancerade eller proffs. Köp nu en passande luftfylld airtrack-matta i airtrack-shoppen hos Sport-Thieme!
Filter
Filter
Köp en airtrack-bana till ett förmånligt pris – gör mattgymnastiken lätt
Anpassa ditt airtrack inte bara snabbt och enkelt till respektive viktklass utan ändra också den konkreta övningen och den aktuella inlärningsnivån. Med sådana luftfyllda banor går det mycket enklare att lära sig nya och anspråksfulla övningar: Från cheerleading, parkour eller andra akrobatiska idrottsgrenar där det behövs ett golvskydd eller en hopphjälp. Det gör det samma om det är för att göra volter, tricking, mattövningar eller övrig gymnastik: För sådana idrottsgrenar har airtrack blivit ett uppskattat träningsredskap.

Dina fördelar när du köper ett airtrack
Den lätta airtrack-luftkudden är lätt att transportera och kan användas både inom- och utomhus. Airtrack-banan kan snabbt byggas upp och tas ner. Spana in i vår airtrack-shop och upptäck startramp, luftrullar, balansbommar och mycket mer. Köp nu ditt nya airtrack – som airtrack-version för hemmabruk och privat användning eller skolversionen för skolidrotten.