• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Balett & dans

Professionell utrustning för balett och dans

Balett och dans lär man sig bäst i skolor med professionell utrustning: Med Sport-Thieme kan du utrusta din balettskola eller dansstudio. Spana igenom våra rytmikdukar, flaggor och danssäckar som uppmuntrar till dans och aktivitet - hos oss hittar du alltid något.
Filter
Filter

Studioutrustning för balett och dans

Våra spegelväggar är perfekta speciellt för rum som används på flera sätt, eftersom speglarna kan fällas ihop och skjutsas tack vare stadiga hjul. För att öka säkerheten kan du samtidigt beställa spegeln med splitterskyddsfolie. Vår balettställning är avsedd att klara av en hård arbetsdag. Dessutom levererar vi balettstänger av askträ på beställning - exakt på millimetern enligt dina mått. Våra musikanläggningar motsvarar de mest olika behov. Köp en lämplig musikanläggning till din dansstudio.

Balett och dans: kreativitet och uttryck

Balett och dans lever av koreografin. Gör din dans eller ditt balettuppförande speciellt uttrycksfullt med våra flaggor och bomullsdukar i olika färger. De köps också gärna till idrott för äldre eftersom de stimulerar till att vara med och ha roligt. Danssäckar passar till kreativa lekar som t.ex. aktivitetsteater. Sådana tygslangar finns också i speciella neonfärger som lyser i svart ljus. Från rytmikflaggor till en spegelvägg i kristall: du kan köpa allting runt omkring balett och dans hos Sport-Thieme.