• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Balettspeglar

Balettspegel för fitness och dans

Balettspeglar för alla rum med dans kan du beställa enkelt och bekvämt på webben hos Sport-Thieme. Om det är i en balettskola, för ett gym eller till en klassisk danssal: Hos oss får du okrossbara lätta speglar för väggmontering, massiva spegelväggar på transporthjul som enkelt kan rullas undan och även svängbara korrektionsspeglar för en individuell övningskontroll.

Speglar: lätta som en fjäder, hopfällbara och mobila
En balettspegel är en grundläggande beståndsdel i alla rum där dans utövas. I klassisk balett, i modern dans och även i lätt gymnastik är det mycket viktigt att kontrollera kroppshållningen och rörelserna framför en spegel. Men det är inte överallt möjligt att kunna montera en stor spegelyta permanent. Då passar våra hopfällbara lätta speglar och mobila spegelväggar. På ett litet kick förvandlas alla gymnastiksalar och även andra universellt använda utrymmen till en riktig danssal.

Glasklara, okrossbara balettspeglar
Sju års olycka av en krossad spegel? Inte hos oss! Därför att vi sätter säkerheten främst med våra balettspeglar. En kontrollspegel av kristallglas är hoplimmad över hela ytan och därigenom säker mot olyckor. En spegelvägg kan du alternativt säkra extra med en splittringssäker skyddsfolie och för våra lätta speglar används inget glas alls. De består av en högvärdig polyesterfolie som spänts över en aluminiumram. Därigenom ger de största säkerhet och en glasklar spegelbild. I vårt sortiment hittar du allt som ditt dansande hjärta behagar.