• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Barngymnastik

Lekidéer och redskapsuppställning för barngymnastik

Barngymnastik stimulerar de små kommande idrottarnas motoriska och kroppsliga utveckling. Hos Sportime hittar du många kreativa idéer och redskapsuppställningar för barn gympa. Roliga uppvärmningslekar, spännande gymnastikredskap och lekfulla övningar gör att barngymnastiken blir ett gemensamt event. Redan enkla redskap som hopprep, gungor eller ringar skapar fantasifulla aktivitetslekar. När barnen svingar med trapetsen känner de sig som artister på en cirkus.
Filter
Filter

Barngymnastik utrustning: suveräna idéer och idrottsredskap

Barn behöver röra på sig, vill leka och rasa och känna var deras kroppsliga gränser går. Barngymnastik tillgodoser dessa behov perfekt och spelar en stor roll i barnens utveckling. Med lekfulla övningar utvecklar barnen grundfärdigheter som att springa, kasta, gå armgång, hoppa och svinga. Övningar för barngymnastik på dagis eller i en idrottsklubb kan se ut på många sätt och behöver inte mycket tillbehör. Att sjunga och dansa hör också till precis som spring- eller bollekar. Men barngymnastik blir ännu mer spännande med redskapsuppställningar.

Fantasifulla redskapsuppställningar för barn gympa

Genom att klättra på linor, klätternät eller på en klättervägg känner pojkar och flickor sig som äventyrare eller djungeldjur. Fantasifulla idéer för barngymnastik levererar också multifunktionella gymnastikredskap som t.ex. Lüneburger Stegel-set där du med en stege, balansbom, glidbräda och en lina kan skapa en hel skicklighetsbana. Med olika sorters mattor kan barnen bygga en grotta på barngymnastiken.