• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Gymnastik redskapsset

Bygg vilka lek- och träningshinderbanor som helst med gymnastikredskap i set

Gymnastikredskap i set för dagis, skolor och idrottsklubbar hittar du hos Sport-Thieme. Våra redskapskombinationer enligt modulprincipen innehåller tunnband och gymnastikstavar i olika färger samt stödfötter. Dessa gymnastikredskap i set kan du kombinera som du vill till tränings- och lekhinderbanor. De passar att användas inomhus i idrottshallen lika väl som utomhus. Barn kan på ett lekfullt sätt förbättra sin koordinativa förmåga.
Filter
Pris
Close
Filter
Pris
Close

Gymnastikredskap i set ger otaliga möjligheter
Ställ upp mångsidiga aktivitetslandskap för inom- och utomhus där barn kan träna perception, balans och motorik. Eller ställ upp en hinder- och skicklighetsbana. Våra gymnastikredskap i set kan även kombineras med gymnastikbänkar, plintar och mattor. Därigenom kan du skapa en värld av upplevelser för barn i alla åldrar där de lekfullt kan upptäcka signaler och impulser från omgivningen. Våra gymnastikredskap i set är anlagda enligt modulprinicipen. Därigenom kompletterar de varandra alldeles utmärkt och kan kombineras utomordentligt bra.

Gymnastikredskap i set med mycket tillbehör
Sport-Thiemes modulsystem finns i olika utföranden: Basic, Standard, Dagis och Exclusiv. Vardera grupp innehåller stödfötter, gymnastikstavar med en längd på 100 cm och i olika färger, halva tunnband, tunnband med olika diametrar och färgnyanser samt stav- och tunnbandshållare. En förstklassig komplettering är vårt gymnastikset som också innehåller delar som käglor, färgade hopprep, medicinbollar, ärtpåsar och färgglada gymnastikbollar. Beställ samtidigt den praktiska förvaringsvagnen med tre förvaringsfack och med många förvaringsmöjligheter som kan utökas. Köp helt enkelt dina gymnastikredskap i set online från Sport-Thieme.