• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Gymnastikbänkar

Gymnastikbänkar: bästa kvalitet och säkerhet

Gymnastikbänkar är ett måste i alla idrottshallar. Sport-Thieme har högvärdiga, stabila bänkar av massivr barrträ i olika längder. De passar perfekt för skol- och föreningsidrott eller till barngymnastik. Även passande bänktillbehör som gummifötter, hjul eller en gungkloss kan du beställa i vår onlineshop.

Gymnastikbänkar för din idrottshall
Gymnastikbänkar är en idrottsutrustning som kan användas på många sätt och de får inte fattas i någon idrottshall. De kan användas till att sitta på eller som begränsning för en spelplan och lämpar sig också till att öva balansering på och även att hoppa över. I kombination med andra gymnastikredskap kan man med gymnastikbänkar bygga upp många kreativa övningsmöjligheter. Man kan hänga fast dem på plintar eller ribbstolar, bygga hinderbanor och mycket mer. Häftigt för barngymnastik är att med hjälp av en speciell gungkloss förvandla en konventionell gymnastikbänk till en gungbräda.

Gymnastikbänkar – bästa kvalitet och säkerhet
Gymnastikbänkar från Sport-Thieme är gjorda av högvärdig, massivt barrträ som kommer från hållbart skogsbruk. Det i flera skikt limmade träet är ytterst stabilt och förfogar över bra svängningsgenskaper. Gymnastikbänkarna står stadigt och är försedda med ett halksäkert skydd som skonar hallgolvet. Extra gummifötter eller hjul finns att få som tillbehör. För att gymnastikbänkarna ska kunna hängas fast bra på ribbstolar, plintar eller räckstänger har de på ena änden en praktisk upphängningslist. Avrundade kanter på ribban reducerar risken för skador och är ett ytterligare kännetecken på en högvärdig gymnastikbänk.