• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Gymnastikband & -rep

Gymnastikband med passande pinne

Gymnastikband i Sport-Thiemes onlinebutik: Spana genom de många färgerna och storlekarna. Vi har rätt gymnastikband för alla behov och krav. En passande pinne och tillbehör för gymnastikband finns också hos oss. För en del modeller följer pinnen med gratis. Beställ nu på en gång dina nya gymnastikband från Sport-Thieme.
Filter
Filter

Gymnastikband: i rätt längd
Gymnastikband finns det i många längder, men vilken är den rätta? Helt enkelt: Band i 2 meters längd passar för barn. Perfekt för träning är ett band med 4 meters längd. En längd på 5 meter har gymnastikband för rytmisk gymnastik speciellt för flickor. 6 meter är tävlingsmåttet för alla gymnastikband.

Övningar med gymnastikband: en brokig färgvirvel
Till gymnastik eller dans, till att öva eller tävla med, med gymnastikband från expertisen ligger du alltid rätt! Våra kvalitetsband är tillverkade av 100 % nylon så att alla övningar blir lyckade. Tävlingsbandet av satinsiden är gjort enligt DTB:s (Tyska gymnastikförbundet) och internationella bestämmelser. Smidigt flygbeteende är lika viktigt som en passande bandfärg. Välj ditt gymnastikband i din favoritfärg: från klassiska enfärgade gymnastikband i stort urval till flerfärgade gymnastikband eller det färgglada KiwiDo. Band i regnbågens färger är mycket omtyckta av våra yngre gymnaster i skolan, på dagis och i idrottsklubben.