• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Gymnastikpall

Gymnastikpall att sitta på och att pallera med

Gymnastikpallar är ett praktiskt och transportabelt fitnessredskap. Pallarna kan vändas till gymnastik med äldre, med funktionshindrade och till sjukgymnastik och ger mycket rörelsefrihet för deltagarna. Om du sitter på en pall eller håller dig fast på en: En gymnastikpall passar till olika övningar med små eller stora handredskap.

Robusta gymnastikpallar

Gymnastikpallar får du hos Sport-Thieme i olika utföranden och sitthöjder. Inom sport- och sjukgymnastiken används de klassiska gymnastikpallarna gärna som sittmöbel för att stärka ryggmuskulaturen eller till att förbättra den allmänna konditionen med. Dessa nyttiga sittmöbler finns som pallar i massivt trä eller med förkromad ram och en attraktiv sittyta av syntetmaterial eller med polster. Fitnesspallar med handtag att hålla sig fast i underlättar gymnastikövningarna för äldre och människor med funktionshinder och gör det möjligt med många fler övningar. Fördelen med en gymnastikpall är uppenbar. De kan lätt transporteras dit där de ska användas och efter timmen kan de staplas för att spara plats och förvaras i redskapsrummet. På alla gymnastikpallar lämnar Sport-Thieme en garanti på 5 år!

En ny trend: pallera

Att pallera är den nya trendsporten. Jonglera med idrottspallen som en boll eller visa våghalsiga tricks som på en skateboard. Med pallen av syntetmaterial finns det inga gränser. I olika färger utmanar den barn, ungdom och vuxna till att helt enkelt pröva på den nya idrottsgrenen och försöka sig på olika små konststycken. Men det vore ingen pall om den inte heller kunde användas som sittmöbel.