• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Mattor

Den stora mattshoppen – mattor för alla idrottsgrenar

Vill du köpa en ny matta? Hos oss kan du fynda: I mattshoppen hos Sportime finns mattor för varje idrottsgren! Mattor är absolut nödvändiga för alla idrottares säkerhet och komfort. Upptäck det stora sortimentet med högvärdiga mattor för sportgymnastik, kampsport, gymnastik, fitness och mer. Mattor för redskap eller golv, för barn, ungdom eller vuxna. Från en träningsmatta till en hel tävlingsmatta för fristående, från en enskild matta till en hel mattuppsättning – säkerhet och hög kvalitet står för oss på första plats i shoppen för mattor. Letar du en speciell matta? Vi hjälper dig gärna med råd!

Filter
Filter

Säkerhet för alla övningar
Tack vare sina specifika egenskaper hjälper mattor till att förebygga skador när du landar efter att ha lyft från golvet. Din landning blir då så mjuk som möjligt och skonar samtidigt dina leder. Just för skol- och klubbidrotten är det absolut nödvändigt att välja en rätt och kvalitativt högvärdig idrottsmatta. Det är lika viktigt att överväga hur mattan ska användas: Ska den användas för kraftsportsgrenar eller till hopp? Om ja, från vilken höjd? Hur djupt man sjunker ner efter ett hopp är det viktigaste när det gäller att välja rätt matta.

Rätt matta för all användning
Om det ska vara för dagis eller låg- och mellanstadium, idrottsföreningar eller gym, för gymnastik eller kampsportsgrenar - det finns alltid rätt matta för alla krav. Sedan länge finns det färgglada mattor i blått, gult, rött och grönt, högvärdiga tatamimattor med intelligenta kanter som griper in i varandra och väl genomtänkta mattor som kan vändas och har flera olika egenskaper. Den ena sidan på en sådan matta som kan vändas eller på en kombimatta har ett gult filtöverdrag och har samma egenskaper som en landningsmatta, medan den andra sidan med blått gymnastikmattstyg liknar en hoppbädd. De kan också kopplas ihop utan skarv med ett brett fluffigt band. Vekligen smart!

Beställ mattor för gymnastik hos mattexperten Sport-Thieme
Mattor från Sport-Thieme: Garanterat hög kvalitet! Gymnastikmattor, mattor till kampsportsgrenar eller gymnastik, kilmattor samt mattvagnar online i Sport-Thiemes shop