• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Gymnastikmattor

Gymnastikmatta med kardborresystem för säkerheten

Gymnastikmattor, tjocka, tunna, stora eller små för barngymnastik eller elitidrott får du hos Sport-Thieme i stort urval. Allt efter användningsområde skiljer sig mattorna åt vad det gäller material och typ av polster. Vi kan erbjuda gymnastikmattor från den egna Sport-Thieme-kollektionen och från den bekanta märkesproducenten Reivo med kardborresäkerhetssystem och fästklaffar. När du beställer kan du välja mellan olika storlekar och färger på mattorna.
Filter
Filter

Gymnastikmattor för barn- och redskapsgymnastik
Gymnastikmattor kan användas på många olika sätt. I redskapsgymnastik är de ett viktigt skydd om någon faller och de dämpar även alla nedgångar och nedhopp. För fristående övningar ger de ett mjukt underlag. I småbarnsgrupper utgör gymnastikmattor en mjuk, välisolerad golvbeläggning som småbarn mår bra på. Medan det är viktigt med en isolerande funktion och en hygienisk yta på mattor för småbarn, är det viktigt att idrottsmattor för redskapsgymnastik har optimala dämpningsegenskaper.

Gymnastikmattor för olika behov
För hopp och övningar som slutar i stående måste gymnastikmattor kunna ta emot nedhoppet perfekt. Samtidigt måste de vara tillräckligt fasta för att du inte ska kunna vricka dig vid nedhoppet. Tjockare landningsmattor passar som mjukt polster för högre hopp eller som fallskydd. Perfekta för dagis och grundskolor är lätta gymnastikmattor. Barn kan utan problem bära dem själv och ta bort dem igen. För fristående gymnastik passar mattor med litet polster och stor fasthet. Köp din perfekta gymnastikmatta bekvämt och okomplicerat i Sport-Thiemes onlineshop.