• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  34.740 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Landningsmattor

Landningsmattor som fallskydd

Om det gäller redskapsgymnastik, höjdhopp eller lekövningar i barngymnastiken: landningsmattor får inte fattas i någon gymnastiksal. Sport-Thieme har ett stort sortiment av olika landningsmattor och hoppbäddar. Även tillbehör som reservöverdrag, antihalkunderlag eller fästremmer kan du beställa i vår onlineshop. Hoppbäddar tjänar som fallskydd i redskapsgymnastik och dämpar nedhoppet när du landar efter nedgångar och hopp.
Filter
Filter
Landningsmattor – ett säkert fallskydd
Landningsmattor är ett mjukt fallskydd och hjälper till att ingen skadar sig efter ett nedhopp från ett redskap eller en landning från ett hopp. För övningar där man landar med hela kroppen på mattan passar tjocka landningsmattor med mjuk fyllning extra bra. För kontrollerade avgångar rekommenderar vi fastare nedhoppsmattor. De gör det möjligt med en säker landning till stående. Hoppbäddar och nedslagsbäddar kan även kombineras med varandra.
Hoppbäddar – konstruktion och tillbehör
Hoppbäddar har en skumgummikärna som allt efter modell kan vara olika tät och ett överdrag av stark polyesterpresenning som inte kan slitas sönder. Undersidan består av ett halkhämmande gymnanstikmattstyg så att mattorna inte kan halka bort. Som extra skydd kan du beställa ett antihalkunderlag. För de flesta hoppbäddarna finns det också reservöverdrag. Till förvaring fästs hoppbäddar mestadels med fästremmar mot en vägg. Extra platsbesparande är hopfällbara hoppbäddar.