• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Mattvagnar

Mattvagn och reservdelar

Allt efter mattsort hittar du hos Sport-Thieme högvärdiga mattvagnar i olika storlekar och utföranden. Även reservdelar som olika hjul eller fästremmar kan du beställa hos oss. Med en mattvagn transporterar och förvarar du idrottsmattor skonsamt och på rätt sätt.
Filter
Kategorie
Pris
Close
Filter
Kategorie
Pris
Close
Mattvagnar för idrottsmattor
Mattvagnar uppfyller två funktioner samtidigt. De är till för att transportera idrottsmattor bekvämt och okomplicerat genom en gymnastiksal och köra dem dit där de behövs. Samtidigt passar de utomordentligt bra till att förvara mattor skonsamt och på litet utrymme. Viktigt för en riktig transport och förvaring av gymnastikmattor och landningsmattor är att mattvagnen förfogar över en sluten plattform så att det inte kan uppstå några tryckställen. Med högvärdig hjul går det lätt att skjutsa och styra mattvagnen.
Mattvagnar: olika utföranden
Vagnar för mattor bör i bästa fall passa exakt för respektive idrottsmatta. Förutom klassiska mattvagnar för gymnastikmattor har Sport-Thieme till exempel mattvagnar för judomattor där upp till 30 st. mattor i storlek 1 x 1 meter har plats. Gymnastikmattor för fristående kan förvaras extra platsbesparande på mattvagnar som gör det möljligt att förvara mattorna i stående position. För landningsmattor o. likn. tjocka mattor rekommenderar vi en lågt liggande vagn med plattform och fästremmar som en optimal mattvagn.