• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Plintar

Högt satsat med vårt plintsortiment

Hos Sport-Thieme finns högvärdiga plintar i olika storlekar och utföranden. Plintar är gymnastikredskap som kan erbjuda mångsidiga övningsmöjligheter. De lämpar sig inte bara till ett klassiskt plinthopp, utan kan även byggas ihop till klätterbanor och kombineras med andra gymnastikredskap. Häftigt för barngymnastik är att av två plintar och en bänk kan man till och med bygga en gungbräda.
Filter
Filter

Plintar för redskapsgymnastik & Co.
Om det är en stor plint eller en liten: Båda hör till en grundutrustning i alla idrottshallar. Plinthopp räknas till de klassiska övningarna i redskapsgymnastiken och är en viktig del i idrottsundervisningen. Dessutom kan plintar även användas till många andra övningskombinationer. Allt efter höjd och storlek kan de t.ex. användas som hinder till att hoppa upp på eller över. Tillsammans med bänkar eller stegar kan man också ställa upp omväxlingsrika klätterbanor.

Plintar i olika utföranden
Klassiska plintar kan du få hos Sport-Thieme som en endelad liten plint eller alternativt med fem eller sex delar. Plintarna är tillverkade av stadigt barrträ och har ett lock med högvärdig polstring och överdrag i kärnläder av nöt. Alla delar på plinten kan kombineras med varandra och de passar exakt ihop. Plintens överdel har öppningar som passar till att hänga i bänkar och andra gymnastikredskap i. Sport-Thiemes plintar kan levereras alternativt med eller utan hjulutrustning. Perfekt till kreativa övningsbanor passar set med Varioplintar. Ett set innehåller passande plintar, förbindelseholmar och klätterstegar.