• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Ribbstolar och tillbehör

Ribbstolar för fitness, rehabilitering & barngymnastik

Sport-Thieme erbjuder moderna ribbstolar i många olika utföranden för idrottshallar, gymnastiksalar och mottagningar eller till att klättra på i barnkammaren. På ribbstolar kan du göra effektiva styrke- och stretchövningar och i barngymnastiken kan de användas som ett mångsidigt lekredskap. På många ribbstolar kan man också hänga på en armhävningsstång.
Filter
Filter

Ribbstolart för fitness, rehabilitering & barngymnastik
Ribbstolar räknas till grundutrutningen i alla idrottshallar och är omtyckta redskap även inom fysioterapi och fitness. Med ribbstolar kan man utföra många styrke- och stretchövningar som håller hela kroppen i trim och i god hälsa. Inom rehabilitering används ribbstolar ofta till att behandla ryggont och till att stärka bålmuskulaturen med. I idrottshallar används ribbstolar dessutom till att hänga fast gymnastikbänkar, linor eller andra redskap på. Allt efter fixeringssystem kan man använda båda sidorna på en ribbstol till att klättra på eller också igenom. Speciellt barn tycker mycket om sådana klättringslekar.

Ribbstolar – från klassiska till ovanliga
Ribbstolar är tillverkade av stadigt trä och har olika många ribbor, där avståndet mellan dem kan variera allt efter konstruktion. Den översta ribban ligger vanligtvis framför de andra. Som ribbstol i en barnkammare passar klassiska modeller som fixeras på en vägg och som t.ex. kan uppvärderas med en klättervägg som kan hängas i. För idrottshallar finns det också sväng- och hopfällbara ribbstolar som tillåter olika inställningsmöjligheter. En helt ny klättringsupplevelse för barn blir ribbstolar med sneda ribbor.