Spieth® Satsbräda "Budapest"

produktinformation
Spieth® Satsbräda "Budapest"
Pris (st.) Leveranstid Mängd (st.)
* 5 238:-
Levereras om ca. 5 arbetsdagar
W0-IE1222308
* Alla priser gäller exklusive moms fraktkostnad tillkommer
Original Reuther

Original satsbräda Reuther "Budapest"

Den FIG-certifierade tävlingssatsbrädan "Budapest" är en dubbelelastisk elitsatsbräda med mycket hög dynamik tack vare speciellt avstämda studsegenskaper.

  • Träfjädrar
  • Studsverkan: 5 (högt)
  • Polstrad med specialunderlag i skumgummi
  • Utförande enligt FIG: mjukt
  • Användningsområde: idrottsklubbar/tävlingar
  • Passar för: från begränsad upp till avancerad hopperfarenhet
  • Övre bladets tjocklek: ca 15,2 cm
  • Rekommenderad kroppsvikt: upp till 70 kg

Mått och vikt
  • L x b: 120 x 60 cm
  • Höjd: 21 cm
  • Ca 24 kg

Högre studskraft
Satsbrädan "Budapest" har jämfört med traditionella satsbrädor en större studskraft. Brädan har ett specialunderlag av skumgummi och klädd med slittålig, röd filtmatta.

Reservdelar  
Passar till alla varianter av Spieth® Satsbräda "Budapest"
1222500 Stoppning 524:-

Erbjudande

Produktomdöme 1

Spieth® Satsbräda "Budapest"

4.67 av 5 stjärnor Mycket bra

  • 5 stjärnor 1
  • 4 stjärnor 0
  • 3 stjärnor 0
  • 2 stjärnor 0
  • 1 stjärna 0

Vinn ett presentkort på 1 700:-!
Med en produktbedömning deltar du i en månatlig vinstdragning. Du kan vinna ett presentkort till ett värde på 1 700:-. Vinstdragning startar alltid den första dagen i en månad och slutar den sista dagen i samma månad.

Lämna en ny bedömning »

Produktbedömningar från våra shoppar:

skrev:

Tolles Preis-Leistungsverhältnis Ein Sprungbrett mit dem auch unsere Erwachsenen ihre Sprünge absolvieren können. Für den Breitensport ein muss!!


  • Qualität
  • Design
  • Funktionalität

Bedömning från den: 22 oktober 2017

Köpt den: 22 september 2017

Sportime använder cookies för att se till att du får bästa möjliga shoppingupplevelse. Om du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen av cookies.

Läs mer om cookies.