• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39755 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Tunnband

Tunnband – inte bara till att snurra runt höfterna med

Tunnband är ett allroundredskap för dagis, skolor och idrottsklubbar och erbjuder en hel mängd med övningsmöjligheter. Hos Sport-Thieme hittar du ett stort sortiment på klassiska tunnband för all sorts användning eller FIG-tunnband för tävling. Vårt pristips: Tunnband ø 50 cm plus en förvaringsväska som set.
Filter
Pris
Close
Filter
Pris
Close

Tunnband – sedan många år en schlager
Vem känner inte igen den från sin egen ungdom? Sedan flera år tillbaka har tunnband varit ett omtyckt fritids- och gymnastikredskap. Om du snurrar det runt höfterna, rullar det genom idrottshallen eller använder det som hjälpmedel i lek- och aktivitetshinderbanor, är tunnbandet överallt ett omtyckt redskap. Ett högvärdigt utförande gör det dessutom möjligt att tunnband i syntetmaterial kan användas i vatten.

Tunnband i trä eller syntetmaterial
Hos Sport-Thieme hittar du tunnband i olika utföranden. Både det klassiska tunnbandet i trä och även det omtyckta färggranna tunnbandet i syntetmaterial är tillverkat enligt DIN 7912. En kantig profil ger ett optimalt grepp och de attraktiva färgerna uppmuntrar alla barn och vuxna till att leka och träna med det. Till tävlingar hittar du FIG-certifierade tunnband i olika moderna färger.