• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  49.219 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Hockeyklubbor

Köp hockey- och innebandyklubbor

Klubbor för landhockey, indoorhockey, ishockey eller innebandy kan du få hos Sport-Thieme i toppenkvalitet till fantastiska priser. Klubborna består av ett skaft och ett huvud (land-/indoorhockey) eller blad (ishockey/innebandy). Perfekt för skolor och motionsidrott är förmånliga flerdelade set med klubbor. Här kan du köpa och hitta din optimala klubba.
Hockeyklubbor: förmånliga set
Alla spelvarianter med klubbor är omtyckta lagsporter som också ofta spelas på skolidrotten. Pojkar och flickor kommer lätt in i de dynamiska spelen och kan begeistra sig lika mycket för dem. Det främjar mångsidiga färdigheter. Kondition, snabbhet, reaktionsförmåga och teknik krävs lika mycket som taktik, fair play och laganda. En utrustning är förhållandevis inte dyr: Du behöver Hockeyklubbor, en boll eller en puck och två målburar och så kan du sätta i gång. Ett landhockeylag består av 10 spelare och en målvakt. Indoorhockey spelar man med vardera fem utelagsspelare, innebandy på en liten plan med vardera tre utelagsspelare och en målvakt. Du behöver då motsvarande antal klubbor för ditt lag. Extra förmånliga priser finns det på set med flera delar här hos Sport-Thieme.
Hockeyklubbor för utom- och inomhus
På klubbor för landhockey är huvudet mestadels rundat på en sida så att de får mer drivkraft. Hockeyklubbor för inomhus behöver däremot mindre drivkraft och har ett plattare huvud. Hos Sport-Thieme hittar du rätt utrustning för din hockeysport. Spana igenom vår shop och upptäck fler av våra erbjudanden för hockey.