• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  37547 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Idrottsmattor

Mattor för Yoga, gymnastik, terapi och redskapsgymnastik

Idrottsmattor används övervägande i redskapsgymnastik, fristående och barngymnastik men även för yoga och pilates samt i kampidrottsgrenar som judo och brottning. De speciella egenskaperna gör idrottarens landning så mjuk och skonsam för lederna som möjligt. Speciellt när mattan ska användas i skolor eller idrottsföreningar är det ett måste att välja ut den rätta och högvärdiga idrottsmattan. Upptäck din idrotts- och träningsmatta hos Sportime.se!

Filter
Filter
Idrottsmattor: med vadderat underlag
Idrottsmattor är oumbärlig för alla idrottares säkerhet. Mattorna används i många olika funktioner. I redskapsgymnastik är de ett viktigt skydd om någon faller och dämpar även alla nedgångar och hopp. För övningar i fristående ger träningsmattan ett vadderat underlag. I småbarnsgrupper utgör idrottsmattor en mjuk, väl isolerad golvbeläggning som småbarn mår bra på. Medan det är viktigt med en isoleringsfunktion och en hygienisk yta på mattor för småbarn, är det viktigt att idrottsmattor för redskapsgymnastik har optimala dämpningsegenskaper.
Idrottsmattor: upptäck den rätta mattan för dig!
För hopp och övningar som slutar i stående måste idrottsmattor perfekt kunna ta emot nedhoppet. Dessutom bör idrottsmattorna också vara fasta nog för att inte vecka sig vid ett nedhopp. Då är det speciellt tjockare mattor som är perfekta som mjukt polster efter högre hopp och som fallskydd. Speciellt för förskolor och lågstadium rekommenderar vi lätta gymnastikmattor. Dem kan barn utan problem bära själva och ta bort igen. Mattor även för yoga och pilates hittar du i shoppen med idrottsmattor. Spana in en gång i vår shop med idrottsmattor! Hos Sportime.se upptäcker du säkert högvärdiga gymnastikmattor för diverse användningsområden och du kan handla bekvämt på webben.