• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Läromedel

Läromedel för idrottscoacher och tränare

Läromedel gör livet lättare för tränare, lärare och gruppledare. Med hjälpmedel som skriv- och blädderblock, undervisningsplanscher, golvmarkeringar och elastiska band kan du snabbt organisera din undervisning och perfekt förklara olika övningsformer. I Sport-Thiemes Läromedelsshop hittar du allt vad du behöver för en lyckad träning.
Filter
Filter
Läromedel: Organisera förträffligt, förklara lätt
Omtyckta läromedel för skolan och idrottsklubbar är till exempel undervisningsplanscher. Med hjälp av teckningar och förklaringstexter visas rörelseförlopp och övningsformer. Lärare och tränare kan på så sätt åskådliggöra sina utföranden både översiktligt och kompakt. På undervisningsplanscherna kan eleverna även under träning alltid kontrollera hur de ska utföra en övning på rätt sätt. Perfekta läromedel för att planera och förklara hur redskap ska ställas upp för en idrottstimme är dessutom miniatyrmodeller för en uppställning i hallen. För förskolor har variabla golvmarkeringar visat sig vara ett beprövat medel. De passar perfekt till kreativa rörelse- och inlärningslekar.
Läromedel för idrottscoacher och tränare
Nyttiga läromedel för idrottscoacher och tränare är till exempel magnettavlor där du kan förklara laguppställningar och taktik. Så kan du lätt och begripligt åskådliggöra strategier i fotbolls- eller handbollsträning. Skriv- och blädderblock kan du ta med dig till plankanten för att göra viktiga anteckningar på och därefter analysera matchen. Allt detta och många andra nyttiga hjälpmedel hittar du i Sport-Thiemes Läromedelsshop.