• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Lagsport

Lagsport: Idrottskläder & sportcoaching

Lagsportsutrustning som idrottsväskor, träningsdräkter, målburar & Co. hittar du i Sport-Thiemes® omfattande Lagsports- & fotbollsshop. Vi utrustar dig med allt du behöver till en lagsport - från högvärdiga bollar och racketar och lämpliga idrottsanläggningar. Däför att: Som team är vi oslagbara!
Filter
Filter

Lagsport: Allt för ditt lag

Lagsport förenar människor. Att utöva idrott och vara en del i ett lag är alltid en social händelse. Förutom att prestera ett idrottsresultat handlar det då också om att dela en gemensam upplevelse och ha roligt tillsammans. I Sport-Thiemes lagsports- & fotbollsshop hittar du allt vad du behöver för att ditt lag ska kunna göra en lyckad start. Det börjar med passande idrottsredskap: Vi erbjuder högvärdiga märkesbollar till fotboll, volleyboll, handboll, basket och andra lagsporter samt klubbor och racketar till innebandy, badminton & Co. Sedan tillkommer dessutom en perfekt utrustning som nät, fotbolls- och handbollsmål, målnät eller bordtennisbord.

Lagsport: Idrottskläder & sportcoaching

För att du och ditt lag alltid ska göra en fin entré, hittar du i Sport-Thiemes lagsports- & fotbollsshop aktuella och toppenpraktiska sportkläder från märkesproducenter som Adidas, Erima eller Masita. Till sportcoaching har du mycket att välja på: träningshjälp, DVD:er för tränare och handböcker. På så sätt blir nästa fotbollsträning garanterat lyckad! Det gör det samma om det är för fritiden eller idrottsklubben: Sport-Thieme är din pålitliga partner för alla behov runt om din lagsport.