• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  37062 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Basketboll

Basketboll i skolor, idrottsklubbar och på offentliga anläggningar

Basket räknas till världens mest omtyckta idrottsgrenar. Också i Svenska begeistrar denna spännande lagsport allt mer ungdom och vuxna. I Basketbollbutiken hos Sport-Thieme hittar du allting runt om denna suveräna trendsport: från kompletta Basketbollenheter för skolor, idrottsklubbar, tävlingar, offentliga anläggningar och för privat bruk, via stoppbrädor och Basketbollkorgar fram till officiella tävlingsbollar. Spela basket som ett proffs och köpa allt vör Baskerball här!
Filter
Filter

Allting för Basketboll
För Basketboll behöver du först och främst en Basketbollenhet: då skiljer man mellan kombinationer för inomhusBasketboll i en sporthall eller utomhus Basketboll i det fria. Kolla på prisvärda set för privat bruk: de består av en stoppbräda och en Basketbollkorg med nät. Men även för skolor finns det attraktiva erbjudanden: Basketbollenheter för ribbstolar, väggställning för gymnastiksalar eller vårt set med Basketbollstege. Så blir varje kast en fullträff.

Basketboll tillbehör för inom- och utomhus
En stoppbräda i galler passar extra bra till offentliga lekparker i bostadsområden. En sådan stoppbräda i gallermaterial reducerar buller mycket bra. Basketbollkorgen placeras på en höjd på 3,05 m. För offentliga behov finns det korgar med nät av kedjor som är extra säkra mot vandalisering. Se till att Basket korgarna klarar av belastningen för dunkings. Basketbollenheter med fjädrande Basketbollkorg är speciellt säkra. I vårt sortiment hittar du allt för Basketbollsporten, från professionella enheter som är erkända av FIBA för nivå 3 fram till officiella tävlingsbollar från Spalding, men även andra högvärdiga bollar av tillverkare som Molten eller vårt eget förmånliga märke. Köp allting för Basketboll från Sportime.se