• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39814 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Bordtennis

Bordtennis: Sport-Thiemes bordtennisbutik hittar du allt för bordtennissporten!

Både när det gäller bordtennisbollar och bordtennisracketar, bordtennisbord för inom- och utomhusbruk, nät, skyddskanter för spelplanen eller bordtennisrobotar: Vi har den passande utrustningen för fritid, skolor och idrottsklubbar.Köp här vid Sportime.se
Filter
Filter

Bordtennisbutiken: Allt för ping-pong

Bordtennis räknas som världens snabbaste returspel! Motsvarande snabbt går det till, när mästare kämpar mot varandra i en het match. Här krävs reaktionsförmåga, snabbhet och bra kondition. Men även nybörjare och hobbyspelare tycker att det är otroligt roligt med bordtennis - om det nu gäller att spela två och två eller runt bordet med många kompisar. I bordtennisbutiken hos Sport-Thieme får du allt du behöver för ett maximalt matchnöje i bordtennis. Du kan välja mellan olika bordtennisskivor och nät för inom- eller utomhusbruk samt racketar och bollar i olika utföranden.

Passande bordtennistillbehör

Ett perfekt bordtennistillbehör beror på individuella krav. Vill du spela utomhus? I vår bordtennisbutik hittar du då väderbeständiga bordtennisskivor som behåller sina optimala spelegenskaper både i regn och sol. För lekparker, skolgården eller en fritidsinrättning rekommenderar vi vandaliseringssäkra skivor av betong. Passande nät finns i robust garn eller metall. Letar du efter bordtennisbollar för skolidrott eller träning? I Sport-Thiemes bordtennisförsäljning kan du du beställa bollar i en praktisk bollhink. Dessutom erbjuder vi attraktiva set med bordtennisracketar och bordtennisbollar i vår bordtennisbutik.