• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Bordtennisbord

Bordtennisbordet för tävlings- och fritidssport köper du prisvärt i Sport-Thiemes onlineshop

Det omfattande sortimentet består av olika bordtennisbordför inom- och utomhusbruk för idrottsklubbar, skolor och fritidsinrättningar samt av bordtennisbord med ITTF-tillstånd för elitdelen. Med bordtennis, även vardagligt kallat ping-pong, kan för övrigt även små barn hållas i form vid ett litet bordtennisbord. Här förenas helt lekfullt kondition och koordination.
Filter
Filter

Bordtennisbord för fritid & tävling

Bordtennis ger ett roligt och omväxlande fritidsfördriv för stora och små. Om det gäller utomhus i trädgården, inomhus i hobbyrummet, på en ungdomsgård, ett klubbhus eller på skolgården: en bordtennisbord är ett stort plus för en gemensam idrottsupplevelse. Även nybörjare kan utan stor teknik snabbt gå in i spelet och ta ut sig runt bordet, en mot en eller i dubbel. Som elitsport kräver bordtennis förutom en exakt teknik även en enormt snabb reaktionsförmåga och koncentrationsstyrka. Hos Sport-Thieme hittar du bordtennisbord för olika anspråk.

Bordtennisbordet: olika modeller

Bodtennisbord för tävling inomhus måste vara certifierade av Internationella bordtennisförbundet ITTF och exakt motsvara riktlinjerna när det gäller storlek, höjd och ytans beskaffenhet. För fritiden finns det också bordtennisbordet i andra storlekar – exempelvis minimodeller för barn eller bordtennisset som du enkelt kan lägga på ett vanligt bord. Bordtennisbordet för utomhus är av väderbeständigt material och behåller både i regn och i stark solbestrålning sina goda spelegenskaper. Du kan dessutom täcka över dem med en skyddspresenning. Robusta bordtennisbord i betong är perfekta för en skolgård eller parkanläggning. Som specialmodeller för många spelare finns det också runda bordtennisbord.