• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39814 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Fotboll

Fotboll spela med oss

Fotboll som fritids-, elit- eller skolidrott: hos Sport-Thieme hittar du alltid passande utrustning. Vårt omfattande sortiment består av fotbollar, fotbollsmål, målnät, markeringsvagnar, flaggstänger, träningstillbehör och mycket mer. Med hjälp av många olika träningsredskap kan du gestalta din fotbollstraining mycket effektivare i din idrottsklubb eller skola. Så att du kan starta framgångsrikt med ditt lag. Beställ idag och i morgon spela fotboll!
Filter
Filter

Fotbollsshop: bollar, målburar & förstklassig utrustning
Det är roligt att spela fotboll, det håller i form och är nummer ett inom klubbsporten. Ingen annan sportgren begeistrar så många människor. Redan de allra minsta utkämpar ambitiösa tävlingar på fotbollsplanerna. Då är inte bara den sportiga prestationen viktig, utan även lagsammanhållningen. Fobollar förenar och övervinner gränser. Därför spelar denna omtyckta bollsport en stor roll även i sociala och integrerande projekt.

Fotbollssaker: för barn och vuxna
Det viktigaste tillbehöret är naturligtvis bollen - och sedan kan du sätta i gång. Sport-Thiemes fotbollsbutik har ett stort urval av fotbollar för olika åldrar och spelklasser både för inom- och utomhusbruk, För att du ska kunna utrusta din fotbollsplan eller lekpark professionellt, hittar du fotbollsmål i olika storlekar och utföranden. Markeringsvagnar och färg för att dra upp linjer finns också, lika litet som flaggstänger och flaggor.