• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Fotbollsmål

Fotbollsmål i olika utföranden

Fotbollsmål & tillbehör för idrottsklubbar, skolor eller lekparker, 11-manna och 7-manna eller 5-manna, av aluminium: Hos Sport-Thieme hittar du ett stort urval av högvärdiga målburar i olika storlekar för olika sorters användning. Fotbollsmål måste vara stabila och får inte kunna välta. Extra stabila är helsvetsade konstruktioner. Passande nät, fästanordningar och bottenramar finns också i fotbollsbutiken. köpa här till bra priser!
Filter
Filter

Fotbollsmål & tillbehör: ett stort urval

Mål är livsviktiga för allt fotbollsspel. Allt efter olika sorters fotboll används olika stora målburar. Tävlingsburar för vuxna har en standardstorlek som är fastlagd enligt DFB:s och FIFA:s bestämmelser. Innermåttet är exakt 7,32 m mellan de båda stolparna och 2,44 m, känd som 11-manna, mellan mark och ribba. Målburar för ungdom är mindre och har ett innermått på 5 x 2 m,känd som 7-manna. Även för inomhusfotboll används mål med sådana storlekar. Om du vill köpa ett fotbollsmål till en fritids- eller ungdomsinrättning, t.ex.
Fotbollsmål 5-manna, passar mindre och portabla målburar bättre. De kan användas till olika idrottsgrenar och är därför speciellt mångsidiga.

Säker uppställning av fotbollsmål


För att en målbur ska stå säkert finns t.ex. markhylsor som stolparna kan förankras i, utan markfästen. Om det inte är möjligt med en mekanisk förankring - som på konstgräs - kan fotbollsmål skyddas med vikter mot att välta. Perfekt för lekparker passar vandaliseringssäkra, helsvetsade fotbollsmål i aluminium.