• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Handboll

En komplett utrustning för handboll

Handbollsutrustning för skolidrott och idrottsklubbar hittar du i den stora handballsbutiken hos Sport-Thieme. Det gör det samma om det gäller bollar, målburar, målnät eller träningsredskap: här kan du beställa snabbt och prisvärt. Då blir du i en handvändning professionellt utrustad och kan koncentrera dig helt och fullt på din sport.
Filter
Filter

Handboll: bollar, mål & Co.
Handboll är en av den mest omtyckta lagsporterna i en idrottsklubb och spelar också i skolan en viktig roll. Uthållighet, bra kondition, kastteknik, snabbhet och koordination krävs likaväl som taktisk förståelse och bra känsla för laganda. För barn mellan sex och nio år har det Tyska handbollsförbundet startat minihandboll. Denna handbollsvariant har enklare regler och spelas mot mindre mål så att pojkar och flickor snabbt kan uppleva att de lyckas och kan fortsätta att ha roligt med att spela handboll.

Handbollsutrustning för stora och små
Hos Sport-Thieme finns handbollsmål i olika storlekar både för klassiska handbollsmatcher och för matcher för minihandboll. Med en praktisk extraribba kan du också förminska stora handbollsmål med några få handgrepp och förvandla dem till små målburar. För en optimal kast- och målvaktsträning rekommenderar vi ett målnät som du kan montera enkelt på en målbur för inomhushandboll. Handbollsbollar i barn-, herr- och damstorlek hittar du i vår handbollsbutik i många högvärdiga utföranden, både vad det gäller tävlingsbollar och nybörjarbollar för de allra minsta.