• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38356 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Sarg för landhockey inomhus

produktinformation
Sarg för landhockey inomhus Utan krockskydd i syntet
Sarg för landhockey inomhus Med krockskydd i syntet
Sarg för landhockey inomhus Utan krockskydd i syntet
Sarg för landhockey inomhus Med krockskydd i syntet
Sarg för landhockey inomhus Med krockskydd i syntet
Sarg för landhockey inomhus Utan krockskydd i syntet Utan krockskydd i syntet
Sarg för landhockey inomhus Med krockskydd i syntet Med krockskydd i syntet
Sarg för landhockey inomhus Utan krockskydd i syntet
Sarg för landhockey inomhus Med krockskydd i syntet
Sarg för landhockey inomhus Med krockskydd i syntet
Utförande Pris ( Pris på förfrågan ) Leveranstid Mängd ( Pris på förfrågan )
Sarg för landhockey inomhus Utan krockskydd i syntet Utan krockskydd i syntet W0-IE1183001 Fråga om pris
fre. 07.10 - fre. 14.10
Sarg för landhockey inomhus Med krockskydd i syntet Med krockskydd i syntet W0-IE1188006 Fråga om pris
fre. 21.10 - fre. 28.10
* Alla priser gäller exklusive moms fraktkostnad tillkommer
tillbehör W0-IE1183001 (Utan krockskydd i syntet)

Sarg för landhockey inomhus
 • Alternativt med krockskydd i syntet

Produktbeskrivning

Stabil sarg i trä för spelplaner upp till 40 m längd. Sneda kanter på insidan. Med räfflade gummiplattor som skydd för golvet. 80 löpmeter.
Värt att veta om landhockey: Vad som fascinerar med landhockey - det kan man säkert få individuellla värderingar om från alla landhockeyspelare. Det finns egenskaper som utpekas höra till denna idrottsgren mer än till en annan och som man ofta får som svar på frågan om attraktiviteten. Dit hör dynamik, teknik, koordinativa krav lika mycket som fair play och laganda. Dessutom är det fascinerander hur flickor lika mycket som pojkar börjar med denna sport och utövar den med samma entusiasm och stora framgång.

Värt att veta om landhockey utomhus: Landhockey utomhus är en olympisk lagidrottsgren för herrar och damer. Målet i spelet är att skjuta bollen i motsatta lagets mål. Bollen får då endast skjutas med den vänstra, flata sidan som finns på ena änden av den böjda klubban. Målskottet får av anfallande lag endast ske inom den markerade skottringen (= målområdet). Målområdet består av två kvartscirklar (radie 14,63 m) omkring vänster och höger målstolpe samt en med kortlinjen parallell förbindelselinje. Spelplanen är 91,40 m lång och 55 m bred, målet är 3,66 x 2,14 m. Ett lag i utomhushockey består som i fotboll av en målvakt och tio utespelare. Till skillnad mot andra bollspel är landhockey principiellt ett spel utan tacklingar. Matchtiden är 2 x 35 minuter med en halvtidspaus på 10 minuter. Med ungdom och på turneringar spelas även kortare matcher.

Värt att veta om indoorhockey:
Indoorhockey står i motsats till exempelvis streethockey, innebandy eller ishockey i direkt förbindelse med landhockey utomhus. Spelreglerna är i stort sett desamma, väsentliga skillnader består framför allt i de yttre förhållandena: Så är spelplanen inomhus med en längd på 36-44 m och en bredd på 18-22 m avsevärt mindre än utomhusplanen. Även målburen är med 3 x 2 m något mindre än för utomhus. Längs sidolinjerna finns en på var sida genomgående 10 cm hög träsarg som i normala fall hindrar att bollen går utanför och som dessutom ger lagen ytterligare möjligheter att taktiskt utnyttja återstudsen (passningar med sarg). Lagen består i indoorhockey av en målvakt och fem utespelare, en "flygande" utväxling får ske med upp till sex ytterligare spelare. Inomhusklubban skiljer sig från utomhusmodellen bara genom en mestadels lägre vikt och ett tydligt smalare blad, som underlättar att ge bollen skruv.
Den väsentliga skillnaden i spelreglerna består i att slagskott inte är tillåtna inomhus. Dessutom får bollen bara spelas platt längs golvet, med undantag för målskott inom målområdet. Endast här är höga bollar med skruv eller lyft tillåtna, såvida ingen spelare är i farozonen.

Produktomdöme 1

Sarg för landhockey inomhus

5 av 5 stjärnor Mycket bra

 • 5 stjärnor 1
 • 4 stjärnor 0
 • 3 stjärnor 0
 • 2 stjärnor 0
 • 1 stjärna 0
Endast kunder som har köpt varan från oss och fått en inbjudan till granskning kan skriva recensioner. Som författare av en recension hjälper du andra kunder att lära sig mer om produkten och dess användning. Som läsare av en recension kan den hjälpa dig att avgöra om det är rätt produkt för dig.

Produktbedömningar från våra shoppar:

skrev:

Fantastic kit- delivered in a week The kit arrived from Germany in one week and they are fantastic and very sturdy.


 • Quality
 • Design
 • Functionality

Bedömning från den: 7 november 2019

Köpt den: 8 oktober 2019