• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  34.740 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Tennis

Tennis för skolor och idrottsklubbar

Tennis begeistrar många miljoner människor över hela världen. Om inte förr så allt sedan de stora tennisidolernas tid har det omtyckta lagspelet blivit en sport för den breda massan i Tyskland. Hos Sport-Thieme hittar du allt för att spela tennis på en tennisplan utomhus eller i en tennishall, som exempelvis sikt- och vindskydd, utrustning för spelplanen, tennisbollar, tennisnät, underhåll för tennisplanen, tennisracketar och utrustning för utomhusplanen.
Filter
Filter

Tennis: nät och spelplansmarkeringar
Tennisplanen, även kallad tenniscourt, har en längd på 23,77 m (78 fot) och är 8,23 m (23 fot) bred. Det här returspelet kan utföras av två tennisspelare i en singel- eller fyra spelare i en dubbelmatch. För dubbel gäller andra storlekar för tennisplanen. Upptäck tennisnät för tennisplanen och även mobila nät för tennisträning på en idrottsplan eller för en match hemma, även siktskydd som dessutom skyddar mot vind. Med markeringshjälp kan du snabbt avgränsa din spelplan, t.ex. för ungdomsträning.

Tennis: träningsutrustning för teknik och koordination
För tennisturneringar är en domarstol ett absolut måste så att domaren har en optimal överblick av spelet. Med våra produkter för spelplansunderhåll kan du alltid hålla spelplanen i allra bästa skick. Naturligtvis finns det också en hel mängd med praktiska träningshjälpmedel för tennisträning för att förbättra koordination och tennisteknik. Kolla våra set som består av tennisracketar och tennisbollar i skolklasstorlek för skol- och föreningsidrott, däribland från så utmärkta idrottsmärken som Sport-Thieme, Pedalo, Stroops, Victor och Wilson. Tennisartiklar kan du köpa bekvämt på webben hos Sport-Thieme.